-
Agencja Reklamowa - współpraca | "karczewski.f...
Witam,
1) jeśli Twoja firma świadczy usługi lub tworzy produkty, które były
by przydatne dla agencji reklamowej, to:
Chętnie poznam Twoją ofertę ! Jeśli jesteś profesjonalistą i robisz
coś ciekawego to napisz o tym na mejl:
karczewski.f(AT)gmail.com
2) jeśli szukasz produktów lub usług REKLAMOWYCH i interesują Cię
tylko najlepsze propozycje, to:
Powiedz mi czym się zajmujesz i czego potrzebujesz. Jako właściciel
jednej z najszybciej rozwijających się agencji reklamowych, na pewno
dam Tobie najleszą ofertę !
kontakt: karczewski.f(AT)gmail.com
Pozdrawiam.
-
Re: Agencja Reklamowa - współpraca | "...
buhahaha zaspamujesz dla mnie ?
-
Re: Agencja Reklamowa - współpraca | sg <alpha...
karczewski.f...
> Witam,
>
> 1) jeśli Twoja firma świadczy usługi lub tworzy produkty, które były
> by przydatne dla agencji reklamowej, to:
> Chętnie poznam Twoją ofertę ! Jeśli jesteś profesjonalistą i robisz
> coś ciekawego to napisz o tym na mejl:
> karczewski.f(AT)gmail.com
>
> 2) jeśli szukasz produktów lub usług REKLAMOWYCH i interesują Cię
> tylko najlepsze propozycje, to:
> Powiedz mi czym się zajmujesz i czego potrzebujesz. Jako właściciel
> jednej z najszybciej rozwijających się agencji reklamowych, na pewno
> dam Tobie najleszą ofertę !
> kontakt: karczewski.f(AT)gmail.com
>
> Pozdrawiam.
>
extra, szczyt profesjonalizmu
-
Re: Agencja Reklamowa - współpraca | "iBin" <BRAK...
>>
>
> extra, szczyt profesjonalizmu
>
takie pytanie kto z was zarabia powyżej 1mln netto rocznie
po tym forum widać jedno, że chrześcijańska krew płynie zawiści w tym widze
pełen profesionalizm, jednym słowem powodzenia
iBin
-
Re: Agencja Reklamowa - współpraca | sg <alpha...
iBin pisze:
>> extra, szczyt profesjonalizmu
>>
>
>
> takie pytanie kto z was zarabia powyżej 1mln netto rocznie
>
>
> po tym forum widać jedno, że chrześcijańska krew płynie zawiści w tym widze
> pełen profesionalizm, jednym słowem powodzenia
>
To nie zawiść, ale oczekiwanie składania jakichkolwiek ofert na darmowy
adres mejlowy świadczy o dwóch sprawach:
1. ktoś ma w dupie potencjalnych oferentów
2. tego ktosia nie stać na porządną stronę z domeną w sieci
tak więc w przypadku pierwszym bądź drugim, świadczy to o pełnym
nieprofesjonaliźmie tego ktosia, więc sorry ale to nie świadczy o tym,
że człowiek ma jakąkolwiek agencję, nawet nie potrafi podać swojego
imienia czy nazwiska (chociaż może 'karczewski' to nazwisko)...
Aha, oczywiście jest możliwość, że ten karczewski.f jest właścicielem
firmy gmail, wtedy to wszystko cofam co napisałem.